onsdag 10. oktober 2007

Maui dag 4 Kanaha

Har laget et album igjen (klikk på bildet, og evt gå til lysbildefremvisning)

Maui dag 4
Har etter min målestokk hatt en helt max dag på upper Kanaha. Vi var først en tur innom sprecks for å sjekke ut bølgene der , men det var relativt flatt der så vi dro videre til Kanaha.
I dag var det absolutt noe mere bølger, noen ganger kanskje opp mot skulderhøyde på upper Kanaha.
Hadde et par virkelig bra reid med et par bottom turn. Mine bottom turn og cut back er vel kanskje ikke av de mest radikale, men den ene bølgen jeg hadde satte meg i en slik enorm gledelses tilstand at hårene reiste seg og jeg begynte å fryse, lik det en kan føle nå en hører på bra musikk. Etter endt surf på bølgen sier kroppen "mer" og det er bare jibbe og kjøre på utover igjen for å plukke opp nye bølger. Har mest hell med å treffe en ok bølge ved å jibbe på en av de større, som ser ut til å bli noe ytterst på revet. Jobber med å føle kontroll og ha konfort utover i bølgene og har kommet frem til en fin treningsmetode:
Kjøre på med full speed ut i bølgene, svinge trygt mellom de ved å lese bølgene i forkant, og dra til m et hopp på siste bølge ytterst på revet, evt jibbe og ri bølgen tilbake. Fikk også en fin vaskerunde i dag med kanskje 3 sett m bølger over revet før jeg kom meg igang igjen :-)
Var på vannet sikkert opp mot 5 timer i dag, m to pauser m inntak av proteiner og carbo. Har dessverre allerede fått et åpent sår inne i hånden pga mye tid på vannet og litt for har holding i bommen, så det får bli korte hansker i morgen. På slutten var jeg noe sliten så det ble litt div trening bla på 360..og fikk til en :-) Sigurd tok en bildeserie av en 360 jeg kom relativt langt på: (klikk på bildet)
Old school 360 m.m Maui dag4
Gleder meg noe helt vanvittig til i morgen, da er det meldt swell.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Forstår fra beskrivelsen at du virkelig koser deg! Hilsen Pappa

Anonym sa...

Kuuuuult!!! Fine bilder og bra beskrivelser. Og hvis du savner monitorprosjektet så kan jeg røpe at det ikke skjer noe som helst der.....
Mvh
JanO