tirsdag 9. oktober 2007

Maui Dag 3 Kanaha

Heldigvis var vinden tilbake i dag. Vi var på plass på Kanaha rundt kl 11.00, dvs tiden det er lov til å gå på for Windsurfere. Før klokken 11.00 er vannet kun for bølge surfere og fiskere.
Gikk på med en stram 4,7 og fikk mye bra surf, men i dag var det dessverre enda mindre bølger enn dag 1. Vi seilte relaativt langt opp på upper Kanaha kanskje 500 meter nedenfor Camp 1 (for spesielt interesserte, se spot info her: http://www.mauiwindsurfing.net/mauiwindsurfinginfo/info.cfm?info=launches )
På upper var det var jo en og annen bølge å hoppe på men bølgene var vel mere typen vindbølger og ikke bølger fra swell. Vinden på formiddagen var fin og stabil,med noen få dropp innimellom men ikke gusty på samme måte som dag 1.
Har tatt noen bilder i dag lagt i et album (klikk på bildet under).

Maui dag 3
Foreløpig for det meste turist liknede bilder. Som sikkert de fleste kjenner seg igjen i er det ofte ikke tid til kamera når windsurfingen er i gang, og det utsettes til senere. Som i dag igjen ikke ble aktuelt da vinden forsvant på slutten av dagen, og skyene var på plass i fjellet igjen. Det er klart jeg håper på noen bølger å trene meg på, men velger å se alle de positive sidene: Surfe i varmt vann, kun i surfeshorts og litt tynn neopren m korte armer på overkroppen, deilig vann, og suse over det grunne vannet med spill av forskjellige farger fra revet og sanden på vannet under brettet, og når en surfer innover ser en palmer og et fjell i bakgrunnen...hvilken naturopplevelse? :-)

Det er utsikter for vind i morgen også, og igjen sier noen "locals" at det kommer noe swell i morgen. Håper det stemmer. Satser på å få med noen strand/surfebilder snart, selv om Kanaha ikke egner seg så mye til fotografering fra land da revet ligger relativt langt ute for det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi følger med på bloggen hver dag. Det er hyggelig å lese innlegget ditt. I og A

Anonym sa...

Selv om det ikke er optimale forhold ser det ikke så dumt ut å være på Maui allikevel. Vent, så skal du se at vinden din kommer. Fortsett å oppdatere blog'en - morsomt å følge med. ANdré