onsdag 24. oktober 2007

Maui dag 18 Lower K Vi tok og en titt på Ho'okipa

Fortstt vind og swell. Fikk noen bra økter fra kl 12.00 i dag og var på vannet til 2.5 timer. Seilte med 4,7 men vinden var litt mere opp og ned i dag enn i går. Den fanastiske dagen i går med mange timer på vannet med windsurf egentlig fra rund kl 11.00 helt til klokken 17.00 satt fortsatt i kroppen i dag og vi nøyde oss med de 2,5 timene i dag, samt at forholdene ikke var like gode med mindre bølger på kanskje rundt 2 meter samt at det var mye mere folk og bølgene rullet ikke så pent inn men la seg relativt fort etter at de møtte revet, og besluttet oss for første gang denne turen å ta en tur til Ho'okipa for å se på proffene der. Sigurd hadde med seg kamera...og her er noen av bildene: (klikk på bildet for album)
Maui dag 18 Ho'okipa 24.10.07 (bilder tatt av Sigurd)

Det ble også en liten videosnutt i dag i fra Kanaha. Fortsatt ikke rare greiene, men sysemet testes ut og i dag m kamera festet til hjelm på hodet, men det rister litt for mye og en får ikke helt inntrykk av forholdene..men likevel her er filmen (meg noen ganger i bilde m rødt seil)


1 kommentar:

ANdré sa...

Ser ut som du har hatt en super ferie Tormod. Ser unektelig herlig ut med sol, sommer, surf og bølger... Det samme kan ikke sies om Oslo her. ANdré