mandag 8. oktober 2007

Maui dag 1 Kanaha

En bra dag m windsurf og nok av tid på vannet. Seilte m 4,7, ikke så mye til bølger å snakke om, men det passet meg bra for en soft start. Bølgene var vel mere "bump and jump" og nesten ikke swell, men absolutt noen å hoppe på, men for min del rimelig vanskelig å finne noen å ri på. Rundt kl 13 var vinden helt ok steddy, men noen ganger relativt gusty. I forkant av et regnskyll dro det på skikkelig og var rimelig overrigget m 4,7, og rigget ned til 4,2, men før vi rakk å komme oss på vannet hadde vinden løyet, dvs etter at regnet hadde passert. Gikk derfor på med 4,7 igjen, men etterhvert forsvant vinden..kanskje rund kl 16.30. Bildet undet viser hvordan det ser ut oppe i fjellet når vinden blir borte. Men uansett om vinden forsvant på slutten, var det en helt max dag :-)

Av Hokipa kompatible seilere vi snakket med hadde det vært dårlig vind der oppe i dag, og små bølger.

For å "piffe" opp bloggen litt, legger ved en link til film fra sprecs i går, dvs på lørdag. (aner ikke hvordan det var der i dag!) http://www.mauiwindsurfing.net/videos/20071006_Sprecks.cfm

Er nå spent på hva morgendagen kan gi oss av vind og bølger! :-) Rapporter sier at det skal blåse frem til Torsdag, kanskje med noe mere swell etterhvert. Men når bølgene kommer for alvor skal visst vinden bli borte.Ingen kommentarer: