fredag 29. juni 2007

Larkollen 29.06.2007

Fikk en helt ok surf på larkollen i dag. Var helt max å være på brettet igjen etter en håpløs lang periode med vanvittig lite vind. Det ble et par runder ved hvalen i sammen med Runar..og når han dro inn var tanken å dra ut til sletter, men så knakk masten og jeg fikk en fin svømmetur inn, men og med et par meter drahjelp av Runar i det supre varme vannet. Bjørnar ser ut til å få virkelig flyt og dreis på noen av triksene sine....veldig imponerende :-)
Ole Petter og sønn var også på plass i dag.
Beskrivelse av forholdene...ikke noe poeng da det var veldig lite trøkk når jeg var på..men vinden var i fra s/sv, og jeg var i plan med 6,1 og 100 liter brett frem til masten delte seg i to. Hadde vist vært bedre tidligere på dagen, med både vind å sol. Det var virkelig idyllisk når jeg ankom ved ca kl 1700. Håper på mye surf fremover nå :-))))))
Fikk forresten reklamert på masten. Det ble reklamasjonssak pga knekkpunktet helt inne ved skjøten i masten. ref bildet under. Super super takk til WhiteWater http://www.whitewater.no/ og super hjelp fra Vebjørn.

1 kommentar:

Anonym sa...

allrighty
satser på den uka
masse srf :-)

neon